Afhalen / Terugbrengen
Als u een thema heeft gekozen, dan kunt u 2 tot 3 weken voor het feest het draaiboek komen ophalen of via de e-mail ontvangen tegen een aanbetaling van 10,00 euro. U kunt zich dan rustig oriënteren.

Eén dag voor het feest kunt u de kist en de kleding ophalen op de Ereprijs 25 in Bennekom (tijdstip in overleg). U moet zich kunnen identificeren. Samen lopen wij dan d.m.v. een checklist de inhoud na en als alles in orde is betaalt u de rest van de huur en de borg. We ondertekenen de huurovereenkomst en u krijgt de kleding en de kist mee.

Eén dag na het feest brengt u de kist met de kleding weer terug op de Ereprijs 25 in Bennekom (tijdstip in overleg). Als de inhoud in orde is krijgt u de borg weer terug. Wanneer er iets mist of is beschadigd wordt een vergoeding voor vervanging of reparatie van de borg afgetrokken.

Bezorgen
Feeztje.nl biedt u de mogelijkheid om de themakist te latenbezorgen en ophalen. Hiervoor brengen wij bij bezorging in Bennekom per rit € 7,50 in rekening. Buiten Bennekom € 0,45 extra per kilometer (zowel heen als terug wordt berekend). Bezorging is alleen op afspraak en indien mogelijk.

Betaling
De betaling gebeurt bij het afhalen van het arrangement of vooraf per bank of giro inclusief de borg. Biljetten van 100 euro of groter worden niet geaccepteerd.

Borg
Voor de themakist en al het andere te verhuren materiaal vragen wij een borg van € 50,-. Deze borg moet worden voldaan voor of bij het ophalen. Bij het terugbrengen ontvangt u de borg weer terug, tenzij er vermissing en/of schade is ontstaan aan de materialen. Bij het ophalen krijgt u de gelegenheid om de themakist of het materiaal te controleren. Acceptatie van de themakist of materiaal door de huurder betekent dat de inhoud ervan compleet en in orde bevonden wordt.

Annulering/te laat terugbrengen
Tot 14 dagen voor reserveringsdatum kunt u kosteloos annuleren. Bij een annulering tussen de 14 en 7 dagen voor de datum betaalt u 50% van de factuur. Daarna betaalt u het volledige factuurbedrag.
Indien de themakist of het materiaal later dan de afgesproken datum wordt teruggebracht, brengen wij € 10,- per dag in rekening. De eerste 5 dagen zal dit van de borg worden ingehouden.

Aansprakelijkheid
Al onze pakketten zijn met zorg samengesteld. Ondanks onze zorg is het van belang dat de huurder het toezicht houdt op de kinderen en de materialen. De huurder is te allen tijde aansprakelijk voor ongevallen en daaruit voortkomende schade of letselschade, zowel materieel als immaterieel tijdens het gebruik van de pakketten. De verhuurder, Feeztje.nl, is verantwoordelijk voor het leveren van schone en in goede conditie verkerende pakketten met bijbehorende spelmaterialen. De pakketten blijven eigendom van Feeztje.nl.

WIJ VERZOEKEN DE KLEDING NIET TE WASSEN. DIT DOEN WIJ ZELF!!